Om oss

Om oss

ByggAktör

Byggaktör AB grundades år 2017 och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig aktör inom byggbranschen. Med cirka 18 anställda erbjuder vi ett brett utbud av byggtjänster som inkluderar allt från nybyggnationer till renoveringar och byggnadsunderhåll. Vårt team består av kvalificerade yrkesmän som är dedikerade till att leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller våra kunders specifika behov och förväntningar.

Vi på Byggaktör är stolta över vår förmåga att skapa varaktiga relationer med våra kunder genom att alltid sätta deras behov i främsta rummet. Vårt engagemang för kundnöjdhet återspeglas i allt vi gör, från initial konsultation till det färdiga projektet. Vi tror på att arbeta nära våra kunder för att förstå deras vision och mål, vilket gör det möjligt för oss att leverera skräddarsydda, effektiva lösningar. Genom att välja Byggaktör väljer du ett företag som inte bara bygger strukturer, utan också bygger värde.

Transparens

Prioriterar öppenhet i kommunikation och processer, vilket stärker förtroendet hos kunder och partners genom att tydligt redovisa beslut och verksamhetsflöden.

Kvalitet

Detta försäkrar kunden om att byggnaden är konstruerad med högsta möjliga standard, vilket innebär minskade underhållskostnader och ökat långsiktigt värde på fastigheten.

Personligt bemötande

Hos oss står personligt bemötande i centrum. Vi strävar efter att möta varje kunds unika behov genom att lyssna aktivt och anpassa vår service. Vår målsättning är att varje interaktion ska kännas personlig och uppskattad, vilket speglar vårt åtagande att skapa varaktiga och meningsfulla relationer med våra kunder.

65 mkr

Omsättning (totalt de senaste 5 åren)

18

Kollegor

350+

Färdigställda projekt

5+

års erfarenhet

Teamet

Våra anställda

_DSC3628

Martin Holländare

VD

Cream and Peach Aesthetic Ready to Work LinkedIn Profile Picture

Emil Nilwert

Vice VD

Jonas Bräck

Jonas Bräck

Kalkylator och Projektledare

Jimmy Ström

Snickare

Cream and Peach Aesthetic Ready to Work LinkedIn Profile Picture

Jimmi Lundberg

Snickare

_DSC3600 (1)

Johan Danielsson

Snickare

_DSC3608 (1)

Viktor Larsson

Snickare

IMG_2395

Hugo Eriksson

Snickare

Gabriel Säfström

Snickare

Hampus Falk

Snickare

Paul Milan

Snickare

Emil Larsson

Snickare

Oskar Sjökvist

Snickare och Arbetsledare

Jonas Nilander

Snickare och Arbetsledare

André Johansson

Snickare

David Johansson

Snickare

Hampus Olsson

Snickare

Karin Landén

Administratör

Om oss

Aktör-gruppen

Vår koncern är en sammanslutning av tre dynamiska företag: ByggAktör, VentAktör och PlåtAktör. Tillsammans utgör vi en stark och mångsidig enhet som erbjuder helhetslösningar inom bygg-, ventilations- och plåtbranschen.

ByggAktör är spjutspetsen inom vårt företagserbjudande. Med en bred erfarenhet och en passion för byggande tar vi oss an projekt av alla storlekar och komplexitet. Från nybyggnationer till renoveringar och specialanpassade konstruktioner, vårt team av kunniga hantverkare och projektledare säkerställer att varje projekt utförs med precision, kvalitet och noggrannhet.

VentAktör är vår expert inom ventilationslösningar. Med fokus på luftkvalitet, energieffektivitet och hållbara system erbjuder vi skräddarsydda ventilationslösningar för både kommersiella och privata fastigheter. Vårt mål är att skapa hälsosamma och bekväma inomhusmiljöer samtidigt som vi minimerar energiförbrukningen och miljöpåverkan.

PlåtAktör kompletterar vårt erbjudande med sin specialisering inom plåtarbeten och takkonstruktioner. Med avancerad teknologi och expertis inom metallbearbetning och takläggning levererar vi hållbara och estetiskt tilltalande plåtlösningar för både nya och befintliga byggnader.

Tillsammans utgör vi en koncern som strävar efter att vara branschledande inom våra områden. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa och hållbara lösningar som möter våra kunders behov och överträffar deras förväntningar. Med vårt engagerade team, vår tekniska kompetens och vår passion för innovation är vi redo att ta oss an alla typer av utmaningar och bidra till att forma en bättre och mer hållbar framtid.

Mångsidig expertis

Som en integrerad koncern inom plåt, bygg och ventilation innehar vi omfattande kompetens över olika områden. Från skräddarsydda plåtdetaljer och takkonstruktioner till byggnadsprojekt och ventilationssystem - vår mångsidiga expertis möjliggör helhetslösningar för varje klient.

Kvalitet i varje detalj

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat i varje fas av vårt arbete. Oavsett om det är precisionen i våra plåtarbeten, byggnadernas hållbarhet eller effektiviteten i ventilationssystem, strävar vi alltid efter att överträffa standarder och kundens förväntningar.

Innovation och teknologi

Genom att omfamna innovativa metoder och den senaste teknologin i vårt arbete strävar vi efter att förbli branschledande. Detta möjliggör inte bara effektivitet och kostnadsbesparingar utan ger även våra kunder tillgång till de senaste framstegen inom plåt, bygg och ventilation.

Samarbeten

Våra partners