TJÄNSTER

Från offert till slutleverans

När du första gången tar kontakt med oss bokar vi en tid för ett kostnadsfritt besök hos dig. Under besöket tittar vi på husets skick och utformning och berättar vilka åtgärder vi rekommenderar. Vi använder oss av alltid av produkter med kända fabrikat från ledande leverantörer. Tillsammans med dig går vi igenom de olika valen av produkter och du bestämmer själv vilka du tycker passar bäst till just ditt hus. Strax efter besöket återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert baserad på dessa åtgärder. När du godkänt offerten returnerar du den undertecknad till oss.

 

Skriftlig arbetsorder

Vi utformar en arbetsorder innehållande det vi kommit överens om att  göra hos dig. På ordern framgår vilka material, färger etc. som ska användas, gällande garantier och – totalpriset. Vi arbetar alltid med fasta priser så att inga överraskningar dyker upp.

Snabba leveranser

Vi genomför alltid våra uppdrag snabbt, effektivt och under så kort tid som möjligt – utan att för den skull tumma på kvaliteten. Vi planerar alltid våra projekt in i minsta detalj.