Martin Holländare

Kontaktuppgifter Martin Holländare:

E-post:Martin@ByggAktor.com

Telefon:+46 70-397 14 40

Om Martin

Martin Holländare kom till världen år 1991 och har växt upp i den lilla byn Segmon utanför Grums.

År 2007 blev året då Martin tog det stora klivet att flytta ifrån sin trygghet i Segmon till Karlstad då han började läsa byggprogrammet på Nobelgymnasiet.

Efter sin examen år 2010 så började han som så många andra snickare att jobba i Norge, närmare bestämt med nybyggnation av villor i och runt Oslo.

2012 började äntligen så Martin arbeta hemma i Sverige igen och har haft möjligheten att vara med på projekt i alla storlekar och utföranden, allt ifrån mindre renoveringar hemma hos kunder, stora gipsentreprenader och uppförandet av helt nya bostadsområden runt om i Sverige.

 

Tillsammans med sin evige följeslagare Emil Nilwert spenderades sedan 6 månader under 2013/2014 i det fantastiska landet Australien där man äntligen kunde ta ikapp de senaste årens ignorerade semestrar.

Efter denna härliga erfarenhet gick flyttlasset hem till Sverige och byggbranschen igen, då i en ledande position inom uppförandet av modulhus runt om i landet.

Efter att ha samlat på sig år av både praktisk och administrativ erfarenhet inom branschen valde Martin under våren 2017 att tillsammans med Emil starta ett eget byggföretag med bas hemma i Karlstad.

Då de båda delar en vision av att kvalitet alltid övertrumfar kvantitet jobbar nu de båda hårt inom ByggAktör för att göra denna vision rättvisa.

 

Tiden som inte upptas av jobb spenderar Martin helst tillsammans med sin flickvän, vänner och familj.